Ett kontorshotell i Göteborg har flera oanade fördelar

Standard

Det finns såklart många olika skäl till att företag väljer att hyra in sig på kontorshotell i Göteborg. Att hyra enskilda kontorsplatser istället för hela kontorslokaler är nämligen väldigt fördelaktigt för många företag. Detta gäller inte minst om du har en lite kortare horisont eller är verksam i en snabbfotad och föränderlig bransch. Här går vi igenom tre oanade fördelar med denna innovativa lösning!

3 oanade fördelar med att använda ett kontorshotell i Göteborg som bas

Det finns en hel drös med fördelar med att nyttja ett kontorshotell i Göteborg genom att hyra kontorsplatser genom detta. För att bara nämna några sådana är flexibiliteten, prisvärdheten, tillgången till faciliteterna samt det faktum att det går snabbt att komma igång och börja jobba några av de viktigaste. Men det finns även vissa lite mer oanade fördelar som det sällan talas lika mycket om. Till dessa hör att du och ditt företag:

  • Får tillgång till nya marknader. När du vill slå dig in på en ny marknad i en ny stad eller ett nytt land är det ofta dyrt att komma igång med expansionen. Du behöver bland annat betala för en kontorslokal samt dra på dig ytterligare overheadkostnader trots att de intäkter som marknaden genererar initialt är förhållandevis låga. Därför kan det vara bättre att istället hyra kontorsplatser och bara betala för den kontorsyta som faktiskt används. Dessutom är ju ytan redan inredd med allt ni behöver och lösningen är också såväl flexibel som skalbar.
  • Kan nätverka med andra företag. Ett typiskt kontorshotell i Göteborg hyser vanligtvis många andra företag än enbart ditt. Detta innebär att du får möjlighet att nätverka med andra företagare och deras duktiga medarbetare. Möjligheterna för nätverkande och samarbete är ofta många och de naturliga kontaktytorna är flera.
  • Slipper vara bundet av ett långt hyresavtal. En annan fördel med att hyra kontorsplatser på månatlig basis är att du slipper förbinda dig till ett längre hyresavtal. Denna lösning är som sagt väldigt flexibel och du hyr generellt sett kontorsplatser från månad till månad. Detta betyder att du inte behöver binda upp dig på hyresavtal som sträcker sig flera år framåt i tiden.