De bästa profilprodukterna

Standard

De bästa profilprodukterna

Profilprodukter kan vara väldigt smart att använda för ett företag som vill synas på ett smart sätt. Genom att sätta sin logga med företagsnamn på en rad produkter så sprids marknadsföringen på ett diskret och roligt sätt. Det finns många produkter på marknaden och det gäller att analysera vad som passar bäst för företaget. Tygpåsar och koppar brukar vara mest populärt, men har man exempelvis en tandläkarfirma är det kanske bättre att satsa på profilerade tandborstar tillsammans med sina broschyrer. Det som är så smart med att använda sig av profilprodukter för att marknadsföra sitt företag är för att det sker så naturligt. Att ge bort en tandborste gör att personen som borstar tänderna kommer att se loggan och företagsnamnet en lång tid framöver, dessutom är det inte alls dyrt för företaget. Man kan jämföra med en dyr reklamfilm som går i några sekunder på TV eller en liten annons i en tidning som kostar en del. Människor ser denna typ av marknadsföring och blippar eller bläddrar sedan vidare, medan profilprodukter finns kvar.

För mässan

Ska företaget befinna sig på en stor mässa så är profilprodukter verkligen en bra grej att ha med. De flesta älskar gratisgrejer och att ge en produkt till besökare gör att människor kommer ihåg företaget och dessutom ser det som generöst. De bästa profilprodukterna att ha på en mässa kan vara inspirerade av företaget i sig, att nischa sig är alltid bra. Exempel på detta kan vara ett USB-minne för ett IT-företag eller en sittdyna för ett friluftsföretag. Allmänna profilprodukter som fungerar för nästan alla företag är bland annat tygpåsar. Dessa kommer i många olika färger och man kan ofta designa dem hur man vill för en billig peng. Många använder tygpåsar när de ska och handla istället för plastpåsar som är dåliga för miljön. På det viset så finns det en chans att företagets budskap sprids mycket längre än på själva mässan.

Personalpresenter

Vid jul, födelsedagar eller andra högtider så kan det vara fint att ge personalen på ett företag en present. Även då passar det riktigt bra med något med företaget logga eller budskap på. På många ställen som specialiserar sig på profilprodukter finns det bland annat datorväskor, powerbanks, små kylväskor, termosar och mycket annat roligt som verkligen kan uppskattas av den som får presenten.