Så hittas rätt produkt hos Teknikhallen

Standard

Teknikhallen säljer framförallt tillbehör till surfplattor, mobiler och så kallade ”smartwatches”. Butiken har däremot även ett utbud inom Hem & Fritid samt Hälsa. För kunder som vill navigera på hemsidan finns tre olika val. Så här hittas rätt produkt hos Teknikhallen.

Sökfunktionen – I toppen

Högst upp på Teknikhallen.se finns en sökruta som kan användas av personer som vet exakt vilken produkt som eftersöks. När en text skrivs i sökrutan kommer både kategorier och produkter att presenteras som matchar sökningen. Det gör det därmed lätt att hitta exakt rätt produkt eller en kategori med närliggande produkter.

Via menyn på Teknikhallen

Sökfunktionen är framförallt fördelaktig att använda för den som vet vilken produkt som eftersöks. De som däremot är mer osäkra kan använda menyvalen. Detta för att hitta produkter som fyller en viss funktion och hitta passande tillbehör utifrån det. De kategorier som nås via menyn är:

  • Mobiltillbehör
  • Surfplattor tillbehör
  • Laddare & Kablar
  • Hörlurar & Headset
  • Smartwatch Tillbehör
  • Hälsa
  • Hem & Fritid

Efter att ha klickat på någon av dessa kategorier i menyn kommer en rullista upp där ytterligare val kan ske. Den som exempelvis klickar på ”Mobiltillbehör” kommer få välja tillverkare bland exempelvis Samsung, Oneplus, Apple, HTC och Lenovo. Därefter väljs modell. På detta sätt kan exempelvis hela utbudet inom ”tillbehör till Samsung S2” presenteras.

Hitta via filtreringsfunktion

Ännu en väg att hitta rätt produkt hos Teknikhallen är att direkt använda filtreringsfunktionen. Denna nås från startsidan och innebär att besökaren anger kategorier – tillverkare – modell varpå en kategori av produkter visas utifrån den valda produkten.

Via startsidan – Inspiration via banners

För de som vill ha inspiration, exempelvis till julklapp eller present, har startsidan en hel del att bjuda på. Där finns banners till flera populära kategorier. Det är exempelvis möjligt att direkt komma till biltillbehör, laddsladdar eller tillbehör till smartwatch.

Nyheter – Ny produkter på marknaden

De som bara är intresserad av det ”allra nyaste på marknaden” ska istället scrolla ner på startsidan. En bit ner presenteras nämligen ”Nyheter”. Det är nya produkter inom utbudet som därmed relativt nyss börjat säljas.

Eller kontakta butiken…

Det är inte alltid som man alltid hitta vad man letar efter. Detta även om det finns flera olika sökfunktioner. Det är inte sällan som kunder vet vilken funktion de söker men inte produktens namn. Den sista vägen att hitta rätt är därmed att kontakta Teknikbutiken och fråga.